Brandlukning

Brandlukning sikrer bygninger mod spredning af evt. brand bedst muligt.

Brandlukning

Brandtætning af installations­gennemføringer

Vi udfører professionel brandlukning i samarbejde med brandmyndigheder og gældende regler. Vi hjælper alle virksomheder i hele landet. Kontakt os i dag.

Brandlukning er en vigtig del af enhver bygnings brandsikring. KlimaGruppen er specialiseret i brandtætning af installationsgennemføringer – både ved nybyg og ved nye installationer i eksisterende bygninger. Vores produkter er dokumenterede og godkendte CE mærkede i henhold til DS/EN 13501-2 og EN 1366-3.

Kontakt din professionelle fagmand, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud.

Professionel og certificeret montering

Det er lovpligtigt at sikre alle bygninger mod brand. KlimaGruppens montører er certificerede og yderst kompetente, og udfører brandlukning på både vand-, el-, varmeinstallationer samt ventilation og sprinkler.

Inden vi går i gang får I en grundigt udarbejdet kvalitetsplan over projektet, og ved større projekter, hvor der skal foretages mange brandlukninger, laver vi først en mock-up af installationen, som herefter godkendes af brandmyndighederne, før vi går videre med brandtætningen, så det altid bliver korrekt udført og godkendt i første omgang.

Opnå et solidt resultat

KlimaGruppens ekspertise inden for brandlukning inkluderer også rådgivning. Vi hjælper vores kunder med at træffe velovervejede beslutninger, så I kan opnå det bedste resultat.

Vi har stor erfaring og ekspertise, og vi er altid i direkte kontakt med brandrådgiver, så I altid er sikker på at installationerne opfylder alle krav fra brandmyndighederne. Når vi er færdige med at brandsikre bygningen, udarbejder vi en dybdegående rapport som indeholder grundig dokumentation og fotos af arbejdet.

Har I brug for et uforpligtende tilbud eller mere information? I er altid velkommen til at kontakte os.

Indhent uforpligtende tilbud

Kontakt KlimaGruppen på 46 13 41 40 og indhent et uforpligtende tilbud eller send en mail til os på info@klimagruppen.dk – eller udfyld vores kontaktformular.

Få et tilbud på din opgave

Skriv til os