Teknisk isolering / Brandisolering

Teknisk isolering om rør og andre installationer sikrer bl.a. reduktion af varmetab, mod brand, støj og vibrationer, og sikrer en mere effektiv drift.

Teknisk isolering / brandisolering

Certificeret montage og solidt resultat

KlimaGruppen har stor erfaring inden for teknisk isolering og brandsikring. Kontakt os allerede i dag hvis vi også skal hjælpe jer. Landsdækkende service.

Vi udfører teknisk isolering af forskellige rørsystemer og installationer som varme- og kølerør, ventilationskanaler og meget mere. Isoleringen kan have forskellige formål, herunder at reducere varmetab, forbedre sikkerheden, reducere støj og vibrationer, og sikre en mere effektiv drift.

Vores certificerede montører har stor erfaring, og vi bruger kun de bedste produkter og materialer for at sikre en effektiv og holdbar løsning. Vores isoleringsteknikker opfylder alle nødvendige standarder og krav og kan tilpasses alle typer af rørsystemer og installationer. Vi udfører alle typer af teknisk isolering som bl.a.:

  • Brandisolering
  • Kondensisolering
  • Alukapper
  • Varmeisolering

Vi tilbyder dybdegående rådgivning, hvor vi f.eks. hjælper med at identificere områder, hvor teknisk isolering kan bidrage til en mere effektiv drift og besparelser på energiforbruget. Vores fokus på kvalitet og pålidelighed sikrer en professionel løsning tilpasset den specifikke bygning.

Kontakt os for at høre mere eller indhente et uforpligtende tilbud.

Brandisolering

Brandisolering er en vigtig del af bygningens brandsikring. KlimaGruppen har stor erfaring med brandisolering af forskellige bygningsdele og installationer, og vi installerer brandisolering på ventilationskanaler, brandceller og andre områder, hvor brandrisikoen er høj.

Brandceller som elevatorskakte og trappeopgange, hvor der er rørgennemføring, kræver særlig opmærksomhed i forhold til brandisolering. Vi sørger for at udføre brandisoleringen på en effektiv måde, så bygningsdelene kan modstå høje temperaturer og bedst muligt forhindre brandspredning – igen selvfølgelig i overensstemmelse med gældende regler og krav fra brandmyndighederne.

Kontakt

Ønsker I at få mere information og priser på teknisk isolering og brandisolering? Kontakt KlimaGruppen på telefonnummer 46 13 41 40. I kan også sende en e-mail til info@klimagruppen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Få et tilbud på din opgave

Skriv til os