Om KlimaGruppen

Om os

Profil

KlimaGruppen ApS blev grundlagt den 1. marts 1996, af Frank Rømer Hansen, idegrundlaget var at kunne tilbyde kvalificerede montører til installation af ventilationsanlæg og teknisk isolering.

KlimaGruppen ApS er gennem årene vokset til, at vi i dag beskæftiger ca. 70 mand i Havdrup. Vi har stor erfaring med at udføre entrepriser der omfatter montering, byggepladsstyring og kvalitetsstyring inden for ventilation. Herunder styring og koordinering af entrepriser.

Vore engagerede medarbejdere har relevant baggrund samt uddannelse til at kunne udføre opgaverne i henhold til aftaler og krav. KlimaGruppen ApS sørger løbende for at opdatere medarbejdernes viden indenfor nye teknikker, således vi sikrer kvaliteten af det arbejde vi udfører.

KlimaGruppen ApS ønsker tætte samarbejder med kunder og leverandører, dette for at fjerne unødige omkostninger og forsinkende led i processen. Blandt andet har vi et tæt samarbejde med vores leverandører Øland, Venti og Lindab, omkring bestilling af materialer. Dette medvirker til mere pålidelige leverancer, samt større sikkerhed for modtagelse af de korrekte materialer.​

Fordelen ved at vælge KlimaGruppen ApS er blandt andet, at priserne vi oplyser, altid er totalpriser, uanset om vi regner i timepriser eller giver et tilbudspris – alt er inkluderet i prisen, med andre ord fuld gennemsigtighed.

I forlængelse af et større og større fokus på brandlukninger i både eksisterende og nye bygninger, valgte KlimaGruppen i januar 2021, at åbne en ny afdeling, som specialiserer sig med brandlukninger. Det betyder, at vi nu også kan løse opgaver indenfor alle former for brandlukninger, hvor vores medarbejdere, som altid har opdateret viden omkring brandlukninger, står klar med løsninger, så love og regler bliver overholdt.

I september 2009 flyttede vi til Kildebrogårdsvej 11A i Havdrup.
Vi bor nu i en 500m2 kontorbygning med eget lager og værksted.
Det nye store værksted gør, at vi nu selv kan fremstille vores alukapper til isoleringen, samt vi nu har de maskiner der skal til, for at lave kanaler til mindre hastesager. Vi kan også stille lagerplads til rådighed for vores samarbejdspartner. Det kan være armaturer, riste mindre anlæg der måske ikke lige skal bruges på pladsen med det sammen.

I november 2009 overtog KlimaGruppen ApS renseafdelingen fra ISS samt deres medarbejder, dette betyder at vi nu også kan løse renseopgaver af en hver art indenfor ventilation. Det være sig industriventilation, comfortventilation, skibsventilation, hotel samt restaurantventilation. Fedt afrensning er vores speciale og den dokumentation vi leverer er godkendt af forsikringsbranchen.

Vi håber at ovenstående falder i Jeres interesse og ser frem til et godt og udviklende samarbejde.

Få et tilbud på din opgave

Skriv til os