Rens af ventilation

Opnå optimal effekt af jeres ventilationssystem med ventilationsrens

Ventilations­rens

Ventilationsrens

Ved at udføre ventilationsrens opnår man flere positive effekter, der kan forbedre både indeklima og energieffektivitet.

Ventilationsrens forbedrer indeklimaet, øger energieffektiviteten og forlænger levetiden for dit ventilationsanlæg, mens det også reducerer risikoen for brand og skimmelvækst.

Vi sikrer en grundig og effektiv rensning og bruger kun de bedste produkter på markedet. Vi tilbyder bl.a.:

 • Videoinspektion af alle typer ventilation – også skorstene
 • Energioptimering af ventilationsanlæg
 • Skimmel- eller bakteriesanering i kanalerne
 • Rensning efter brandskader
 • Fedtafrensning af kanaler i restauranter og storkøkkener
 • Rensning af boligventilation

Rens af ventilation er vigtigt

Udover at rens af ventilation optimerer ventilationssystemet, er det en vigtig proces i forhold til bl.a. brandsikkerhed og sundhed. Ventilationsrens giver:

 • Forbedret luftkvalitet: Rensning af ventilationskanaler fjerner støv, snavs, pollen, bakterier og andre luftforurenende stoffer, hvilket resulterer i renere luft indendørs.
 • Øget energieffektivitet: Når ventilationskanaler er rene, kan systemet arbejde mere effektivt og bruge mindre energi. Dette kan resultere i lavere energiregninger og mindre belastning på miljøet.
 • Forlænget levetid for ventilationsanlæg: Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse kan hjælpe med at forlænge levetiden for dit ventilationsanlæg, da det reducerer belastningen på systemets komponenter.
 • Forebyggelse af skimmelvækst: Fjernelse af fugt og snavs fra ventilationskanalerne hjælper med at forhindre væksten af skimmel og andre skadelige mikroorganismer, der kan påvirke indeklimaet negativt.
 • Reduktion af brandrisiko: Ophobning af støv og snavs i ventilationskanaler kan øge risikoen for brand, især i systemer med varmegenvinding. Regelmæssig rengøring reducerer denne risiko ved at fjerne brandfarlige materialer.

Professionel proces

KlimaGruppen har udført rensning af ventilationsanlæg siden 2009, hvor vi overtog afdelingen fra ISS, og tilbyder i dag ventilationsrens til alle typer erhvervskunder.

Processen inkluderer en videogennemgang af anlægget og udarbejdelse af et prisoverslag. Efter aftale udfører vi rensningen og foretager video-/billedkontrol. Når vi er færdige, modtager I en slutrapport, hvori vi bl.a. rådgiver omkring hvordan I bedst muligt vedligeholder systemet fremover.

Kontakt

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud på montering af ventilation eller ventilationsrens, så tøv ikke med at kontakte KlimaGruppen på telefonnummer 46 13 41 40. Alternativt kan I sende en mail til info@klimagruppen.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et tilbud på din opgave

Skriv til os